Original flavors, optimized footprint

Challenged to create a seamless customer experience that reflects their passion for bringing healthy and delicious food to the masses, Evergreens partnered with MG2 to design their first Portland-area location in Hillsboro. Our design team focused on creating a more seamless experience within a reduced footprint, minimizing extra steps throughout the customer journey.

The resulting space features clean visual lines reflecting Evergreen’s passion for clean food, while smart, hidden storage provides ample space for supplies and ingredients. Beautiful colors and bold graphics instill brand confidence and authenticate pride for the region, while playful display boxes showcase products, mimicking a boutique dining experience. Modest materials and finishes were chosen to increase durability and delay renovations, reducing unnecessary waste over time.