Texture, quality and refinement set the tone for a multi-venue culinary concept serving up views of nature.


Posed with an aging cafeteria space, the client approached MG2 with the goal of creating an eight-venue restaurant space on par with the best modern food halls anywhere in the world. Modeled to reflect the “approachable industrial” feel of the existing structure and the forest-scape along the perimeter of the new space, MG2 set to work creating an outside-in experience for our client’s on-campus corporate guests.

This new restaurant includes the design of an extended footprint and an elevated roofline that further enhances the outside-in experience. The MG2 Retail Studio created several “from-scratch” brands (complete with separate design languages for each as well as logos and environmental graphic design) to reflect a wide and varied menu of fare for the young and diverse population of diners.

Location /
Confidential location
United States
Size /
16,000 SF
Client /
Confidential
Services /