When designing its Irvine office, MG2 created design solutions that fluidly support diverse individual and team work styles.


Located on the ground floor of a prominent high-rise, MG2’s Irvine office is designed to reflect the firm’s agile, collaborative culture. The office’s open plan concept, complete with glass-enclosed conference rooms and casual meeting nodes, supports changing demographics, improves transparency and encourages employee socialization.

The strategic combination of workstation systems and freestanding furniture allows staff to reconfigure their space as business needs evolve without disrupting power and data infrastructure. Adjacent desktops and extension tops enable collective problem solving and osmotic learning, while storage elements and low-height partitions create boundaries between personal and shared work areas. A flex dining area adjacent to the kitchen serves as the office’s hub, with employees regularly gathering around tables for work sessions and presentations.

A sizable living green wall greets employees and guests as they walk into the lobby. The installation symbolizes MG2’s dedication to integrating sustainable design solutions in its offices and throughout client projects. In addition to achieving ENERGY STAR tenant status from the U.S. EPA, the office is set to receive LEED Silver certification for its use of energy efficient equipment, solar-sensitive lighting and eco-friendly materials.